Članci s tagom: zenska-fronta-za-radna-i-socijalna-prava

 • Ukoliko se donese ovakav ZOR, ničiji životi neće biti isti

  Ukoliko se donese ovakav ZOR, ničiji životi neće biti isti

  Krvava je borba radničkog pokreta za onih osam sati rada, osam sati odmora i osam sati sna. Kako se uopće usuđujemo tako lako iz ruku ispustiti tako vrijedno (...)

 • Trudnica i radnica: Opasna kombinacija u svijetu rada

  Trudnica i radnica: Opasna kombinacija u svijetu rada

  Dok se s jedne strane inzistira na pronatalnoj politici, s druge se istovremeno diskriminira i kažnjava žene koje rade i zatrudne i/ili imaju djecu.

 • Povećanje profita nauštrb radništva

  Povećanje profita nauštrb radništva

  U sedmom videu kampanje Pozor - ZOR! pod nazivom "Povećanje profita nauštrb radništva" Mladen Novosel , predsjednik SSSH, objašnjava kako novi Zakon o radu neće (...)

 • Ženska fronta odgovorila Mrsiću: Novi ZOR nas vraća sto godina unazad

  Ženska fronta odgovorila Mrsiću: Novi ZOR nas vraća sto godina unazad

  Članice i članovi Ženske fronte za radna i socijalna prava odgovorile/i su ministru Mrsiću na poziv za sudjelovanjem na sastanku o Prijedlogu novog Zakona o (...)

 • Radnice - građanke drugog reda

  Radnice - građanke drugog reda

  Tridesetogodišnja Monika , čiji je pravi identitet poznat redakciji, dobila je novi posao u jednom turističkom naselju neposredno prije prošlogodišnjega ljeta.

 • Historijsko nazadovanje

  Historijsko nazadovanje

  U šestom videu pod nazivom "Historijsko nazadovanje" profesor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Dean Duda iznosi tri osnovna razloga zbog kojih se protiv novom (...)

 • Ženska fronta: ZOR mora pasti!

  Ženska fronta: ZOR mora pasti!

  Ženska fronta za radna i socijalna prava podržava predloženu inicijativu povlačenja Prijedloga novog Zakona o radu iz procedure da bi se osiguralo potrebno (...)

 • Kolaps mirovinskog sustava

  Kolaps mirovinskog sustava

  Najnoviji, treći po redu video kampanje Pozor - ZOR! tematizira povezanost reformi radnog zakonodavstva i mirovinskog sustava. Ovoga puta sugovornice su bile (...)

 • Nesiguran život na određeno vrijeme

  Nesiguran život na određeno vrijeme

  Ženska fronta za radna i socijalna prava nastavlja sa svojom video kampanjom Pozor-ZOR kojom nastavlja upozoravati i informirati javnost o negativnim tendencijama (...)

 • Uključi se u kampanju 'Pozor - ZOR!'

  Uključi se u kampanju 'Pozor - ZOR!'

  Video kampanjom Pozor – ZOR! Ženska fronta za radna i socijalna prava nastavlja upozoravati i informirati javnost o negativnim tendencijama novog (...)

<< < 1 2 3 > >>

Iz drugih medija

AEM