Članci s tagom: sdp

 • Ines Krajčak za gradonačelnicu Rovinja

  Ines Krajčak za gradonačelnicu Rovinja

  Ines Krajčak (1969.), diplomirana politologinja, kandidatkinja je SDP-a za gradonačelnicu Rovinja. U nastavku pročitajte njene odgovore na Libelin upitnik.

 • Renata Dolenec za gradonačelnicu Donje Stubice

  Renata Dolenec za gradonačelnicu Donje Stubice

  SDP u Krapinsko-zagorskoj županiji ima dvije kandidatkinje za gradonačelnice, Anu Krušlin za gradonačelnicu Pregrade te Renatu Dolenec za gradonačelnicu Donje Stubice.

 • Plantak odustala od kandidature za slatinsku gradonačelnicu

  Bivša SDP-ova gradonačelnica mr. ph. Ksenija Plantak, koja je prije 25 dana najavila ponovnu kandidaturu za "prvu damu Slatine" na predstojećim lokalnim izborima, (...)

 • "Imate dva glasa, moj i ženin"

  "Imate dva glasa, moj i ženin"

  SDP Zadarske županije predstavio je ovog mjeseca program koji se tiče žena na selu. Kako do sada nismo primjetili niti jedna drugi javno predstavljeni program (...)

 • Prva žena u borbi za gradonačelnicu Sinja

  Prva žena u borbi za gradonačelnicu Sinja

  Sinjska alka, jedinstveno viteško natjecanje svake godine slavi povijesnu bitku iz 1715. koja se vodila za strateški grad na glavnom putu prema moru.

 • Iz rada ženskih stranačkih organizacija

  Iz rada ženskih stranačkih organizacija

  Donosimo vijesti iz rada pulskog Kluba Žena HSS-a "Hrvatsko srce" te primorsko-goranskog Foruma žena SDP-a.

   

 • SDP-ove kandidatkinje za načelnice

  SDP-ove kandidatkinje za načelnice

  Jadranka Duvančić kandidatkinja je SDP-a za načelnicu općine Podstrana. Jadranka Duvančić (1975.) diplomirana je pravnica trenutno na poslijediplomskom studiju na (...)

 • Sanja Udović - kandidatkinja za zamjenicu načelnika Viškova

  Viškovski SDP-ovci predstavili su svoje kandidate za načelnika i zamjenicu načelnika na predstojećim lokalnim izborima u Općini Viškovo, a riječ je o Goranu Petrcu, (...)

 • Dvije žene u utrci za gradonačelnicu: Krušlin (SDP) - Kapac (HDZ)

  Dvije žene u utrci za gradonačelnicu: Krušlin (SDP) - Kapac (HDZ)

  Kao što je Libela već i najavila , u Pregradi (Krapinsko-zagorska županija) će se za mjesto gradonačelnice boriti dvije žene tako da već sada znamo bar jedan u grad (...)

 • Sa svih strana: SDP obilježio Dan žena

  Žene zadarskog SDP-a organizirale su jučer svoju tradicionalnu proslavu u povodu Dana žena. U popunjenoj dvorani hotela Kolovare organizarn je prigodni prijem i druženje na kojem su uz kandidatkinju za gradonačelnicu Ingrid Antičević-Marinović, okupljene žene pozdravile i Gordana Sobol, predsjednica saborskog Odbora za ravnopravnost spolova, Renata Sabljar Dračevac, kandidatkinja za zamjenicu župana i Irena Dragić, predsjednica zadarskog Foruma žena SDP-a.

<< < 6 7 8 9 10 > >>

Iz drugih medija

AEM