Članci s tagom: pride

 • Prva Povorka ponosa u Crnoj Gori?

  Prva Povorka ponosa u Crnoj Gori?

  Predstavnik LGBT Foruma progres Zdravko Cimbaljević najavio je da će Povorka ponosa 'možda biti održana ove godine u Podgorici', prenosi Radio Sarajevo.

 • Živila pička

  Živila pička

  Kada je Teni* doletjela šaka u leđa, nije stala, nije se osvrnula, nije se ni prepala. Samo je u pola glasa Lei rekla: "Evo opet, Kralju" i nastavile su hodati.

 • Političari su oportunisti, a ne pederi

  Političari su oportunisti, a ne pederi

  Rođeni Sarajlija, novinar i književni kritičar Gordan Duhaček trenutačno je najeksponiraniji domaći gej aktivist: pišući blog "Ponos i predrasude" na T-portalu, (...)

 • Mađarske vlasti zabranile održavanje Povorke Ponosa

  Mađarske vlasti zabranile održavanje Povorke Ponosa

  Načelnik policije u Budimpešti izdao je 6. travnja priopćenje o zabrani održavanja LGBT Povorke ponosa planirane za 7. srpnja 2012. Amnesty International (...)

 • Parada Ponosa 10. 10. 2010. godine u Beogradu

  Parada Ponosa 10. 10. 2010. godine u Beogradu

  Organizatori beogradske Parade ponosa 2010 su na konferenciji za štampu održanoj u kafeu "Pobednik" na Kalemegdanu najavili datum i mesto održavanja Parade. Parada ponosa 2010 će se održati 10.10. 2010. godine. Skup će započeti okupljanjem učesnika i učesnica u parku "Manjež" u 10 h. Parada će se od Manježa kretati ulicama: Nemanjinom, Kneza Miloša i Masarikovom a događaj će se završiti žurkom u Studentskom kulturnom centru. Vodeći računa o bezbednosnim uslovima i simbolici ovogodišnje Parade, organizatori su za mesto okupljanja i rutu šetnje odabrali jednu od lokacija u centru Beograda na kojoj je koncentrisan veliki broj državnih institucija.

<< < 1 2 3 4

Iz drugih medija

AEM