Članci s tagom: marketing

 • Zašto gamerska industrija ima toliko problema sa ženskim protagonisticama?

  Zašto gamerska industrija ima toliko problema sa ženskim protagonisticama?

  Nakon što je Anita Sarkeesian, kritičarka pop kulture, sudjelovala na Xbox One press konferenciji u LA-u na E3 sajmu (Electronic Entertainment Expo), progovorila je na (...)

 • Kampanja za stvarnu ljepotu

  Kampanja za stvarnu ljepotu

  Ok, Dove prodaje sapune. Da bi između tisuću proizvođača netko odlučio kupiti baš tvoj sapun, smisli priču. Prodaj priču. Ili onu kojom osobu uvjerevaš da nije cijela (...)

 • Pedeset nijansi sive

  Pedeset nijansi sive

  Nisam renomirana književna kritičarka, štoviše, daleko sam od toga. No ipak osjećam neki poriv da kažem nešto o knjizi 50 nijansi sive , o kojoj su (...)

 • Kada žensko tijelo mjeri vrijednost branda

  Kada žensko tijelo mjeri vrijednost branda

  U vrijeme kada se dešavao nastanak preteče branda kakvog danas razumijevamo u marketinškom smislu, vlasnici stoke su označavali svoje životinje utiskivanjem užarenog (...)

 • Sukob civilizacija

  Sukob civilizacija

  Nevjerojatno je da je neki reklamaški mag odobrio ideju u kojoj se ideju širenja Europske unije mladima, dakle građanima EU u dobi između 16 i 24 godine, pokušava (...)

 • Čaša mlijeka i seksizam

  Čaša mlijeka i seksizam

  Posljednjih dana mediji, blogovi i forumi bruje od rasprave o kontraverznoj kampanji "Got milk?" . O čemu se zapravo radi? Pa svi znamo da su (...)

 • Tko se boji penisa još?

  Tko se boji penisa još?

  Kad je prije nekoliko godina Dimitrije Popović napravio ciklus reklamnih plakata za našu najpoznatiju klaonicu pa mlađahna ženska tijela vrlo doslovno izjednačio sa životinjama samljevenim u Gavrilovićeve salame, nije se dogodio nikakav masovni prosvjed građana niti je tko policiji dojavio kako te reklame vrijeđaju njegovo ljudsko dostojanstvo.

 • Žene, kupite računala

  Cijeli se dan na Otvorenom radiju vrti reklama za Mikronis, a vezano uz njihovu akciju glede prodaje računala. Da, da, vrte se reklame svaki dan, i ne bi to bilo ništa (...)

 • Oglas Ženske sobe osvojio nagradu

  Oglas Ženske sobe osvojio nagradu

  Na najvećoj europskoj dodjeli nagrada, nizozemskom Eurobestu, s preko 4000 prijavljenih radova iz 35 zemalja, interaktivni print oglas za Žensku sobu osvojio je bronzu u kategoriji kreativne upotrebe medija. Ovo je prva nagrada za Hrvatsku na ovom prestižnom europskom festivalu. Oglas je izradila agencija Imago u svrhu kampanje Ženske sobe "STOP seksualnom nasilju".

 • Vesna Pusić objavila spotove na Youtube.com

  Danas su na Youtube-u konačno osvanuli i predizborni spotovi Vesne Pusić. I dok jedan spot govori o korupciji i pravednosti te sasvim moguće aludira na image (...)

<< < 1 2 3 > >>

Iz drugih medija

AEM