Članci s tagom: inicijativa

 • "Neka Ustavni sud privremeno zabrani monetizaciju"

  "Neka Ustavni sud privremeno zabrani monetizaciju"

  Inicijativa "Ne damo naše autoceste" predala je zahtjev Ustavnom sudu od kojega traže da do objave rezultata referenduma zabrani Vladi i Ministarstvu prometa (...)

 • Flash mob na kiši!

  Flash mob na kiši!

  Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama, 22.09. obilježen je jučer navečer na Trgu bana Josipa Jelačića flash mobom ! Bez obzira na kišu, grupa mladih (...)

 • Molitve u pet hrvatskih gradova protiv ženskih prava

  Molitve u pet hrvatskih gradova protiv ženskih prava

  Ove jeseni i u vašim gradovima! Nakon zagrebačkih okupljanja pod nazivom 40 dana za život u vrijeme korizme, ova kampanja održat će se od 24. rujna do 2. studenog (...)

 • Gdje je ovdje ljubav?

  Gdje je ovdje ljubav?

  Gdje je ovdje ljubav je inicijativa nastala u sklopu projekta Mlade žene mijenjaju svijet u organizaciji Centra za edukaciju,savjetovanje i (...)

 • Operacija ZOR: Javni plan rušenja budućnosti radnika/ca

  Operacija ZOR: Javni plan rušenja budućnosti radnika/ca

  Članice inicijative Za rad spremne upozoravaju javnost na opasnosti konačnog prijedloga Zakona o radu koji se danas nalazi pred saborskim zastupnicima te (...)

 • Kritika vlasti na internetu u Srbiji? Neće ići...

  Kritika vlasti na internetu u Srbiji? Neće ići...

  Možda su neki od vas aktivni/e nezavisne/i blogerice/e, možda ste aktivni na Twitteru, možda više na Facebooku. Kako god, teško da vas je zaobišla cjelokupna situacija (...)

 • Pet razloga zašto ne govorim 'budi muško'

  Pet razloga zašto ne govorim 'budi muško'

  Studenti/ce na Sveučilištu Duke organizirali/e su kampanju kako bi ilustrirali moć jezika i nazvali je You don't say (Nemoj (mi) reći).

 • Kakva je budućnost Pule?

  Kakva je budućnost Pule?

  Više od 4.500 tisuće građana i građanki Pule podržalo je prijedloge Inicijative Volim Pulu koja se zalaže za to da se na Muzilu realiziraju potrebe brojnih Puljana (...)

 • Sjećanje na radnike i radnice Slovenije

  Sjećanje na radnike i radnice Slovenije

  Vrlo dobro se sjećam 4.lipnja 2011. godine. Zagreb je tada pohodio papa, a ja sam u Ljubljani u prosvjednoj povorci koračala s nevidljivim radnicima i radnicama (...)

 • Najmlađa gradonačelnica na svijetu

  Najmlađa gradonačelnica na svijetu

  Bashaer Othman , 15-godišnja palestinska djevojčica preuzela je dužnost gradonačelnice Allara, grada na Zapadnoj obali i time postala najmlađa osoba na svijetu (...)

<< < 1 2 3 4 > >>

Iz drugih medija

AEM