Članci s tagom: ante-corusic

 • 'Dosta je uskrate skrbi - ne takozvanom prizivu savjesti'

  'Dosta je uskrate skrbi - ne takozvanom prizivu savjesti'

  Članica Platforme za reproduktivna prava Paula Zore gostovala je jučer u Otvorenom. Ukazala je da prevladavajući broj onih koji odbijaju raditi pobačaje (...)

 • Klevetnice i lažljivice na kiretaži

  Klevetnice i lažljivice na kiretaži

  "KBC Split tužit će zastupnicu MOST-a?", zapitao se u ponedjeljak Večernji list . Svega nekoliko sati kasnije, v. d. ravnatelja KBC-a Split Julije Meštrović za (...)

 • Politika, znanost i Istina o pobačaju

  Politika, znanost i Istina o pobačaju

  Kao što je bilo i očekivano, rasprava o pobačaju se u Republici Hrvatskoj uzburkala vrlo brzo nakon promjena na hrvatskoj političkoj sceni.

 • Neotuđivo pravo na prekid trudnoće: ništa nam neće plan pokvarit'

  Neotuđivo pravo na prekid trudnoće: ništa nam neće plan pokvarit'

  Možda smo mislile da su ta vremena iza nas. Vremena u kojima moramo skrivati odluke o (ne)rađanju začetog djeteta. O teškom ostvarivanju poprilično elementarnih (...)

 • Livin' la Vida Loca

  Livin' la Vida Loca

  Iz drugog pokušaja danas je konstituiran Hrvatski sabor, a njime, zahvaljujući glasovima većine zastupnika i zastupnica, predsjedava Željko Reiner .

 • Titula najvećeg seksista odlazi Siniši Vargi!

  Titula najvećeg seksista odlazi Siniši Vargi!

  Na Stupu srama, održanom danas u Zagrebu, birala se najseksističkija izjava političara i političarki u razdoblju od svibnja 2013. do studenog 2015. Građani i građanke (...)

 • Doktor normalnog

  Doktor normalnog

  Dr. Ante Čorušić je ginekolog, predsjednik HDZ-ovog Odbora za zdravstvo i njegovih se izjava sasvim opravdano treba bojati. On će, uostalom, stvari o kojima priča (...)

Iz drugih medija

AEM