Stup srama

 • "Samo nemoj (pjevati) Like a Virgin jer ti to nećemo vjerovati"
  Tony Cetinski kandidatkinji za show Hrvatska traži zvijezdu, RTL, 10. ožujak 2011.

  Dislike
  (25)
 • "Bulimične osobe uglavnom nisu sposobne za istinsku bračnu intimnost; one su istina seksualno aktivne, nekad promiskuitetne i perverzne, ali je seksualnost kod njih stavljena u službu gladi za uvažavanjem i ljubavlju."
  Dr.sc. Ivan Štengl, sudski stručnjak pri Međubiskupijskim sudovima, u komentaru o anoreksiji i bulimiji kao potencijalnim razlozima za ništavnost ženidbe/crkveni razvod braka, Novi list, 25. veljače 2011.

  Dislike
  (21)
 • 'Hoće li se dvoje koji se vole homoseksualno ili drukčije, voljeti ili neće, to je njihova stvar, ali sam protiv da se od toga radi javna buka. Onda bismo i mi drugi, koji smo normalni, morali hodati po ulicama i nositi poruke za normalnost."
  don Živko Kustić (tportal.hr, 21. siječanj 2011.)

  Dislike
  (14)
 • Suvremeni «gubavci» dolaze Kristovu Namjesniku na zemlji – ne da ih liječi već da potvrdi njihovu bolest kako bi se proširila na sve meridijane i paralele. Zanimljivo da Europska unija ulaže ogromna sredstva da spriječi pandemiju svinjske i ptičje gripe, a ta ista Unija dopušta i potiče da se širi u svim pravcima pandemija homoseksualizma i lezbijstva.
  don Andro Ursić (izvor: www.zupa-supetar.hr, 9. studeni 2010.)

  Dislike
  (10)
 • P: Je li nošenje mini suknje smrtni grijeh, kao što tvrdi moja vjeroučiteljica? O: Možda se može reći da su u nekim sredinama muškarci već toliko navikli na takvo žensko odijevanje da su u tom pogledu već kao cijepljeni pa da ih to naročito ne izaziva. Ali slušajući muške komentare i gledajući žensko ponašanje, ne bi se reklo da je baš tako. Dopusti da ti postavimo pitanje na koje ćeš sama sebi odgovoriti: Ako mu ne namjeravaš dopustiti da te svlači rukama, zašto ga izazivaš da to čini očima?
  Glas koncila, rubrika "Pitali ste..." (izvor: http://www.glas-koncila.hr)

  Dislike
  (25)
 • "Djevojke, uđite u Novu Godinu onako kako želite da ulaze u vas: beskompromisno i žestoko! Momci, dođite učiti kako se ulazi!!! :D"
  Poziv za doček Nove godine u Močvari (izvor: http://www.gdjezanovu.net/gdje-za-novu-zagreb-mocvara.htm)

  Dislike
  (25)
 • "Postoji li uloga koju nikada ne biste prihvatili, ili bi se jako teško mogli uživjeti u nju? - Najvjerojatnije ne bih prihvatio ulogu antikrista ili sotone kao ni ulogu homoseksualca zbog nekih svojih osobnih stavova i uvjerenja."
  Ivan Herceg, glumac (Jutarnji list, 10.12.2010.)

  Dislike
  (20)
 • "Svaki napad osuđujem, kao i napade na homoseksualce, ali njih ne podržavam jer to ponašanje nije moja vizija i to ponašanje mi je strano"
  Josip Đakić, predsjednik Hvidre (izvor: tportal.hr, 26.11.2010.)

  Dislike
  (11)
 • "*Bi li za hrvatsku selekciju mogao nastupiti igrač koji bi se deklarirao kao gay? - Dok sam ja predsjednik, sigurno ne! *Susreli ste takvoga igrača u karijeri? - Ne, na svu sreću, nogomet igraju samo zdravi ljudi."
  Vlatko Marković, predsjednik HNS-a u razgovoru za Večernji list, 7. studeni 2010.

  Dislike
  (22)
 • "Da sam znao da su žene, to sigurno nikada ne bih napravio. Prema damama sam posebno osjetljiv i senzibilan."
  Dražen Medić, predsjednik NK Zagreb, komentira fizički obračun sa navijačima/icama, jutarnji.hr, 21. listopad 2010.

  Dislike
  (14)
 • "Opasna su vremena. Ali, gledao sam ga kako je svjedočio. Ponio se kao muško, ne djeluje prestrašeno."
  Jerko Rošin (HDZ) o Ivi Sanaderu, jutarnji.hr, 14. listopad 2010.

  Dislike
  (8)
 • "Da se razumijemo, nisam ja neki ortodoksni tip, no ipak nemam običaj to gledati, jer ono što su uveli baš je ogavno - jednom sam vidio i hermafrodita, to je bilo prestrašno, i to djeca mogu nesmetano gledati."
  Darko Koren, koprivničko-križevački župan (HSS), izražava zabrinutost programom MaxTV-a, Izvor: vecernji.hr, 28. rujan 2010.

  Dislike
  (13)
 • HTV zbog neprenošenja i ignoriranja utakmica Hrvatske ženske vaterpolo reprezentacije na Europskom prvenstvu u Zagrebu
  HTV, tijekom trajanja Europskog prvenstva u vaterpolu, 29. kolovoza-11.rujna 2010.

  Dislike
  (7)
 • "Zbog čega je gay parada u Zagrebu popularna i poželjna, a nije poželjno da čovjek zna rukovati oružjem?"
  Ivan Vekić, predsjednik udruge "Hrvatska straža" u Večernjem listu od 28. kolovoza odgovara na pitanje zašto bi srednjoškolci trebali imati obuku o rukovanju oružjem.

  Dislike
  (15)
 • "Za ovaj brod sigurno vrijedi izreka da žena na brodu donosi nesreću."
  novinar Večernjeg lista u tekstu "U Dubrovnik uplovio kruzer sa 2800 homoseksualaca"

  Dislike
  (18)
 • Ideja o hrvatskim političarkama kao “pin up” djevojkama svidjela se fotografu Stephanu Lupinu: "To je dobra ideja, iako su naše političarke poprilično uštogljene" - kaže Lupino i dodaje na kojim bi lokacijama fotografirao hrvatske političarke: "Đurđu Adlešič slikao bih u poderanoj lanenoj suknji na kombajnu na nekom od poljoprivrednih zemljišta oko Bjelovara."
  Fotograf Stephan Lupino u Jutarnjem listu, 12. srpnja 2010. u članku naslovljenom "Koje su više seksi-češke protiv hrvatskih političarki"

  Dislike
  (9)
 • Pobuna u Croatia airlinesu: počeo "najljepši štrajk" u Hrvatskoj
  nadnaslov u Jutarnjem listu 10. srpnja 2010. povodom štrajka Sindikata kabinskog osoblja zrakoplova

  Dislike
  (16)
 • "Mislim da, ne bi im baš dozvolio sve. Mislim da bi društvo kak moralno već je blizu kataklizmi, da bi trebalo ipak poraditi na moralnom aspektu, a sad šta ko radi doma to je njegova stvar."
  Boris Mirković u emisiji Hrvatska uživo, 14. lipnja odgovara na pitanje što misli o gay pravima

  Dislike
  (7)
 • "U Hrvatskoj nema nijedne zgodne lijepe cure kojoj bi to smetalo, problem je onih cura koje uđu u jesen života, kao što sam ja sada, pa im počinje sve smetati, pa onda postanu prvo velike feministkinje i drugo veliki borci protiv seksizma."
  Anto Kovačević u emisiji "Otvoreno", 12. travnja, povodom seksističkog spota Hrvatske turističke zajednice

  Dislike
  (18)
 • "Tko je vidio hokejaški klub bez navijačica"
  novinarka HTV-a u emisiji "Hrvatska uživo" 9. veljače, navodeći mogućnosti koje se nude dječacima i djevojčicama u sklopu škole klizanja u Dubrovniku

  Dislike
  (4)
 • "Ovo više nije pasivan otpor, ovo su barikade! Tako su nam i četnici postavljali barikade na početku Domovinskog rata."
  Davor Jelavić, pročelnik Gradskog ureda za graditeljstvo povodom postavljanja kontejnera u sklopu akcije "Ne damo Varšavsku!"

  Dislike
  (2)
 • "Neće da se žene, ne bi im pomogao ni šleper Ukrajinki"
  Naslov objavljen u online izdanju Slobodne Dalmacije, 16. siječnja 2010. Članak donosi priče nekolicine neoženjenih muškaraca iz primoštenskog zaleđa.

  Dislike
  (8)
 • "Mi ne živimo u pretkambriju, mi živimo u 21. stoljeću, 2010. godina. To je pravo njenog izbora. Ali ću učiniti sve sa svojim odgojem da se to ne dogodi."
  Milan Bandić, kandidat za predsjednika Republike Hrvatske u odgovoru na pitanje da li bi dopustio svojoj kćerki da živi u istospolnoj zajednici i u takvoj usvaja djecu (HTV, 30. prosinac 2009.)

  Dislike
  (4)
 • "Ak muški nebuju zbrali Nadana, babe ga buju."
  Radio spot predsjedničkog kandidata Nadana Vidoševića u produkciji Zločeste djece

  Dislike
  (2)
 • "To znači da žena ima dvije tvrtke, iako bih ja joj savjetovao da se odrekne svega toga i da se neka posveti sinu. Bilo bi bolje njoj, a i ja bi isto sigurno daleko mirnije spavao."
  Damir Kajin, kandidat za predsjednika RH, u emisiji Otvoreno u komentaru na činjenicu da ima 100-postotni udio u dvije tvrtke

  Dislike
  (15)
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Iz drugih medija

AEM